Search
Advertisement

Posts Tagged ‘catalog avon ianuarie 2013’

Luna martie nu inseamna doar a treia luna din calendar, ci si luna femeii. In aceasta luna sunt doua zile mai dulci, mai calde in viata oricarei femei. Al treilea catalog AVON pe anul 2013 ne aduce Martisorul. Poate gresesc, poate sunt prea dornica de a primi cadouri sau poate asta e adevarul insa orice ati spune eu consider ca acest catalog este adresat mai degraba barbatilor deoarece este momentul din an cand este musai sa ne rasfete. Pentru ziua de nastere sau ziua cand ne-am cunoscut pot inventa mii de motive pentru a se scuza ca au uitat insa Luna Femeii este asa de mediatizata ca nu mai au nici o scuza. Coliere, parfumuri, creme, rujuri si chiar snurul de martisor oferit cadoul la cumpararea setului de cercei Natalie sunt cadourile perfecte pentru orice femeie cu ocazia zilei de 8 martie.
Comenzile din catalogul Campaniei C3 vor avea loc in perioada 07 – 27 februarie 2013.
Read the rest of this entry »

Catalogul Avon al campaniei 2 aduce primul ruj Avon cu 24 de nuante perfecte pentru orice stil sau stare de spirit, dar si o formula hranitoare care va avea grija ca buzele tale sa se mentina ispititor de fine.
Comenzile se pentru acest catalog pot fi efectuate in perioada 17 ianuarie – 06 februarie.
Ofera cele mai dulci saruturi cu Perfect Kiss, primul ruj Avon cu 24 de nuante!
Read the rest of this entry »

Sfarsitul de an vine cu vesti bune: a aparut primul catalog AVON pentru anul 2013 iar produsele din C1/2013 au preturi reduse pana la 70%.
Brosura AVON cu numarul 01 a aparut sub sloganul “SALE – preturi stoarse cu pana la 70%!” si este valabila in perioada 27 decembrie 2012 – 16 ianuarie 2013.
Read the rest of this entry »